Kā top maizīte? - Skola2020

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

Kā top maizīte?

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Februāris
24.februārī pie mūsu skolas skolēniem viesojās uzņēmēja, maizes cepšanas meistare Agita Pētersone. Viņa iepazīstināja jauniešus ar uzņēmējdarbības jomu, kurā pati darbojas jau vairāk kā desmit gadus un ir ieguvusi vērā ņemamu pieredzi. A. Pētersone pastāstīja, kādēļ pati sākusi nodarboties ar maizes cepšanu, kādi šķēršļi un izaicinājumi bija jāpārvar. Uzņēmējdarbība ir viena no aktuālākajām tēmām skolēnu nākotnes ieceru sarakstā, tādēļ tika uzdoti jautājumi par preču ražošanu, par produkcijas pārdošanu, par jaunu klientu piesaisti. Pasākuma laikā A.Pētersone demonstrēja filmiņu, pēc kuras noskatīšanās skolēni guva plašāku ieskatu gan maizes gatavošanas tehnoloģijā, gan uzņēmējdarbībā. Nodarbības noslēgumā meistare uzdeva jautājumus par redzēto un dzirdēto,  vērīgākie saņēma gardas balviņas no “Ievleju” maizes ceptuves.

Pasākums notika ES projekta Nr.8.3.5.0/16/I/001 „Karjeras atbalsts vispārējās un profesionālās izglītības iestādēs” ietvaros.
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē