8.a starpdisciplinārajā dienā - Skola2017

Pāriet uz saturu

Galvenā izvēlne:

8.a starpdisciplinārajā dienā

Par skolu > Aktualitāšu arhīvs > Janvāris
26.janvārī 8.a klases skolēniem bija starpdisciplināra mācību diena. Skolēni ar skolotāju atbalstu atklāja jaunas atziņas H.K.Andersena  literārajā pasakā “Sniega ķēņiniene”.

Visu dienu skolēni sadarbojās mainīgās darba grupās, lasot tekstus, diskutējot,  izsakot savu viedokli, vienojoties par svarīgāko grupā, radoši izpaužoties, risinot problēmuzdevumus.

Pirmajā nodarbībā  skolēni  noskaidroja ikvienam būtiskākās vērtības.  Grupās diskutēja  par draudzību, par to, kas ir svarīgākais, lai mājās būtu mīlestība. Nodarbības beigās skolēni izteicās par nodarbības sākumā akcentēto citātu “Kad būsim nonākuši līdz stāsta beigām, zināsim vairāk nekā tagad…”  un rakstīja  vārdus, ko teiktu draugam, ja būtu to aizvainojis, lai  izkausētu ledu attiecībās.

Otrajā nodarbībā skolēni grupās veidoja  varēja izpausties radoši, kā arī iejusties dekoratora , scenogrāfa  lomās, bet trešajā - skolēniem bija jāveic matemātiski aprēķini par ģeometriskām figūrām, lai visiem kopā izdotos salikt vārdu MŪŽĪBA. Dienas noslēgumā katrs skolēns izteicās par  ieguvumiem, par to, kas vislabāk paticis, kas sagādājis grūtības. Gandarīti par padarīto bija gan skolēni , gan skolotāji. Paldies par ieguldīto darbu skolotājām A.Līvai, G.Skabarniecei un N.Skudrovskai.

 
Atgriezties pie satura | Atgriezties galvenajā izvēlnē